billingescenen.dk

01.09.2018 – Billingescenen live 2018


Lørdag 01.09.2018

Thomas pedersen
“Den syngende bager”
kl. 18.00 – 19.45

Trio Sussi & Leo
kl. 20.00 – 22:30

245,- pr. billet + gebyr

Kendt som ‘Den Syngende Bager’

Thomas Pedersen fra ‘Voice’ har med sin helt egen fortolkning af alle de største klassikere og sin flotte og kraftfulde stemme, opnået stor popularitet alle steder. Gasolin, DAD, Leonard Cohen, Creedence Clearwater Revival, Big Fat Snake, Tina Turner, Hanne Boel, Johnny Cash, Michael Jackson, Smokie, Deep Purple er nogle af de kunstnere, der er på repertoiret. Thomas Pedersen har efter sin medvirken i TV2 talentprogrammet “Voice -– Danmarks største stemme” nu opgivet sit 37 timers job som bager, hvor han blev kaldt ‘Den Syngende Bager’.

Thomas Pedersen har efterfølgende udgivet albummet ‘Halleluja’. Albummet indeholder en række af de bedste engelske og danske klassikere. Thomas Pedersen spiller både som solist med sin guitar og kan også hyres med udvidet band. Jo, Thomas Pedersen fra Farsø har taget Danmark med storm.

De levende legender fra Saltum

De sidste 13 år har Trio Sussi & Leo turneret med deres fantastiske musikalske show. Mangt og meget er de blevet kaldt, – men aldrig kedelige. Der er nemlig altid fest og farver over feltet, når Trio Sussi & Leo går på scenen. De underholder med alle de kendte sange, som publikum elsker at synge med på. Det er lige fra ”Smoke on the Water” og til ”Sikke en fest”, hvor salen koger af syng-med og højt humør. Uanset hvor Trio Sussi & Leo optræder, er de et enormt tilløbsstykke, og det gør, at arrangørerne ofte bestiller dem år efter år.

Det hele begyndte hjemme i Leo’s kælder, hvor Leo spillede i et band, der hed Starfighters. Efter Sussi & Leo havde mødt hinanden i skolen blev de kærester og Sussi blev en del af bandet. De spillede i Starfighters i et par år, inden duoen Sussi & Leo opstod. Sussi & Leo blev fuldtidsmusikere da de var 18 år gamle. Da Sussi & Leo var blot 21 år gamle begyndte de på Brøndums Hotel i Skagen. Sussi & Leo blev gift som 26 årige på Sussi’s fødselsdag og 2 år efter begyndte de at optræde på Skansen. Året efter blev den første langtidskontrakt underskrevet og det hele udviklede sig til en af de største attraktioner overhovedet. I 2003 stoppede de på Skansen efter 23 år på samme scene for at starte deres eget sted i Frederikshavn – RITZ. I 2014 fik de følgeskab af trommeslageren Thomas Ehrenreich, og sidenhen har de 3 videreudviklet og forfinet deres unikke stil og underholdt et forrygende antal mennesker lige siden.
I 2015 kunne både Sussi og Leo fejre 60 års fødselsdag, men alderen er kun et tal og Trio Sussi & Leo tager nu fat på de næste 45 år. Trio Sussi & Leo optræder med et nyt show hvert år.


245,- pr. billet + gebyr

Next Post

Previous Post

© 2024 billingescenen.dk

Theme by Anders Norén