billingescenen.dk

27.08.2016 – Starscream & Speedwanker

SE fotos fra koncerten her>>
Lørdag 27.08.2016 kl. 18.00 – 24:00

Billingescenen LIVE præsenterer årets dobbeltkoncert på byens scene:

SPeedwanker

Kl. 18:00

speedwanker
Speed Wanker spiller deres egen tunge og hårde rock, som nogen har kaldt old school metal. Bandet har eksisteret i ca. 8 år og består af Flemming Graversen – bas og sang, Andreas Svane – leadguitar, Steven Carroll – trommer og Jan Haubo – guitar og kor. De har spillet sammen i kopibandet Instant Mash i ca. 10 år, inden de begyndte at skrive, komponere og spille deres egen musik.

I november 2013 var de i Jailhouse Studios i Horsens for at indspille 4 demonumre, (der kan findes i området Lyd) hvilket var et vigtigt skridt for et af bandets målsætninger om at indspille et helt album.

Danmarks Radios P6 har bl.a. sagt om musikstilen, at der er elementer af Alice In Chains, Tool, Guns n’ Roses og Iron Maiden. Sebastian Wolff, frontfigur i Kellermench, og Thomas Bredahl, tidligere guitarist i Volbeat, har bl.a. rost bandet for dets musikalske insisteren, mod, energi og sammenspil.

Speed Wanker selv nyder bare at lave den musik, de spiller og spille den musik, de laver, og de er altid klar til at fyre den af.

Se Speedwankers hjemmeside her:
http://speedwanker.com/index.php?id=2

Starscream

kl. 20:00

starscream

Disse fire fyre fortolker nogle af tidernes største hits på en måde sjældent set på den danske scene. Intensiteten, glæden og ikke mindst energien fra bandet smitter af, på en måde der ikke er til at løbe fra. Med velkendte hits og en energisk optræden er man sikker på at vågne næste eftermiddag med en medtaget stemme, et smil på læberne og et minde for resten af livet.

Repertoiret inkluderer bl.a. artister som; U2, Thomas Helmig, Robbie Williams, Michael Jackson og D:A:D, samt MANGE MANGE flere.

Disse drenge har på trods af en gennemsnitsalder på bare 27 år, en stor erfaring på den danske musikscene. Med over 400 (!) live jobs på ryggen, bare gennem de sidste 8 år (!), er disse drenge klar til at fyre den af på Billingescenen.

Hvis du kan lide ægte feststemning, fællessang og et yderst velsmurt band, så er Starscream noget for dig. Gå ikke glip af det!!

Hjemmeside:
http://www.starscream.dk/

Facebook:
https://www.facebook.com/starscreamdk

Entré:

Spar penge ved at købe billetter i forsalg for kr. 100,- + gebyr på billetto.dk: https://billetto.dk/billingescenen-live-2016

Billetter bliver også solgt på pladsen for kr. 150,-.

Next Post

Previous Post

© 2024 billingescenen.dk

Theme by Anders Norén