billingescenen.dk

30.08.2014 – Det Jyske Danseorkester

Dato: Lørdag d. 30.08.2014 kl. 14:00

Entre kr.: 50,- inkl. kaffe og kage.

Gæster det Jyske Danseorkester billingescenen i Sparkær. Masser af god musik vil indramme vores hyggelige plet i billingeparken og musikken bliver leveret af et 24 mands orkester. Her under er der beskrevet lidt om orkesteret.

Det Jyske Danseorkester er levende musik, når den er bedst. Orkesteret består af 24 musikere fordelt på violiner, harmonikaer, saxofoner, trompeter, guitar,  klaver, bas, trommer og sangere Frede Andersen og Laurits Goul.

Musikken er under ledelse af dirigent Egon Hansen, og repertoiret meget alsidigt, i en god blanding af  engelske og danske numre, så der både kan lyttes, danses og synges med.  Der spilles blandt andet musik af Kai Norman Andersen, Bjarne Høyer, John Mogensen, Evert Taube, John Lennon, Poul Mc. Cartney, Kim Larsen, Bent Fabricius og Charles Chaplin.

Melodierne er arrangeret direkte til det Jyske Danseorkester af såvel dirigent Egon Hansen som Erik Hansen, og de bliver spillet med charme og festligt humør.

Mad og drikkevare må ikke medbringes.

Link til hjemmeside:
www.detjyskedanseorkester.dk

Next Post

Previous Post

© 2021 billingescenen.dk

Theme by Anders Norén