billingescenen.dk

24.05.2014 – Padlock Chain

billettoimage

24. maj 2014 – kl. 17:30 – 23:00

 

PADLOCK CHAIN – MUSIK DER ROOOCKER!

Vi har sørget for det fedeste band!

 

PADLOCK CHAIN spiller efter den gamle rockopskrift med én guitar, bas, trommer og sang. Der er både nyt og gammelt rock på sætlisten, og der kan for eksempel bydes på numre af Gasolin, Rolling Stones, Chuck Berry, Georgia Satellites, ZZ Top, Beatles, Creedence Clearwater Revival, D.A.D., Johnny Madsen, AC/DC, Commitments, Eagles, Elvis, The Doors, Jimi Hendrix, Muddy Waters, Donna Summer, Walter Trout, Soft Cell, Joan Jett & The Blackhearts, Lynyrd Skynyrd, Sonny Boy Williamson og Steppenwolf. Og mange flere.

Program

17:30 – 18:30 MUSIK, PADLOCK CHAIN

18:30 – 20:00 PAUSE – SPISNING (HELSTEGT PATTEGRIS)

20:00 – 23:00 MUSIK, PADLOCK CHAIN

Billetter

Billetprisen er kr. 100,- pr. person + gebyr i forsalg kan også købes ved indgangen til kr. 150,- pr. person. Iår prøver vi noget nyt, vi har sammen med Slagter Storm i Løgstrup arrangeret Helstegt Pattegris. Dette skal bestilles og kan derfor ikke til købes på dagen. Hvis man ønsker at spise helstegt pattegris med tilbehør er billetprisen kr. 225,- pr. person og kan købes frem til d. 19.05.2014.

NB! Der er mulighed for at bruge dankort på pladsen. Mad og drikkevarer skal købes på pladsen og må ikke medbringes.

KØB BILLETTER ONLINE UDEN GEBYR HER>>
bestil

Links

PADLOCK CHAIN
http://www.padlockchain.dk/
Facebook

Next Post

Previous Post

© 2021 billingescenen.dk

Theme by Anders Norén