billingescenen.dk

22.08.2015 – Det Jyske Danseorkester

Lørdag 22.08.2015 kl. 14.00 gæster Det Jyske Danseorkester Billingescenen i Sparkær. Masser af god musik vil indramme vores hyggelige plet i Billingeparken og musikken bliver leveret af et 24 mands orkester.

Entre kr. 75,- inkl. kaffe og kage

Det Jyske Danseorkester er levende musik, når den er bedst. Orkesteret består af 24 musikere fordelt på violiner, harmonikaer, saxofoner, trompeter, guitar, klaver, bas, trommer og sangere Frede Andersen og Laurits Goul.

Musikken er under ledelse af dirigent Egon Hansen, og repertoiret meget alsidigt, i en god blanding af engelske og danske numre, så der både kan lyttes, danses og synges med. Der spilles blandt andet musik af Kai Norman Andersen, Bjarne Høyer, John Mogensen, Evert Taube, John Lennon, Paul McCartney, Kim Larsen, Bent Fabricius Bjerre og Charles Chaplin.

Melodierne er arrangeret direkte til Det Jyske Danseorkester af såvel dirigent Egon Hansen som Erik Hansen, og de bliver spillet med charme og festligt humør.

Mere info om orkesteret:
www.detjyskedanseorkester.dk

Next Post

Previous Post

© 2024 billingescenen.dk

Theme by Anders Norén